SwimCount™ gjør det mulig å teste sædkvaliteten hjemme:

Mange menn blir overlykkelige over at det finnes en måte å teste den aller viktigste egenskapen til sædcellene uten å gå ut av huset- nemlig ved å bruke hjemmetesten SwimCount™. Det som gjør SwimCount™ unik er at testen måler antall raskt svømmende sædceller, det som trengs for å kunne befrukte egget.

SwimCount Product Picture 1

Ditt ansvar:

Sørg for å gjøre det du kan for å øke sjansene for graviditet. Det er enkelt, og du får svaret 30 minutter etter at sædprøven er tilsatt testen! For å kunne gjøre en kvinne gravid må sædcellene kunne svømme raskt til egget. 20% av alle menn har dårlig sædkvalitet, og du bør vite om det gjelder deg.

Brukervennlig:

SwimCount™ måler sædkvaliteten raskt og nøyaktig. Det er veldig enkelt å utføre testen, og det er minimal sjanse for å gjøre feil.

SwimCount sædkvalitetstest Fertil.no

 

SwimCount™ består av tre enkle trinn:

Samle sædprøven i koppen, og vent i 30 minutter. Rør så 10 ganger rundt med pipetten.

SwimCount step1 Samle sædprøven

Bruk pipetten og tilsett 0,5 ml av sædprøven til testbrønnen. La testen ligge flatt hele tiden.

SwimCount Tilsett sædprøven til testen
Skyv den svarte bryteren frem for å aktivere testen, og vent i 30 minutter. Skyv så bryteren helt tilbake og les av resultatet.

SwimCount skyv bryteren frem og vent 30 minutterKlokka 3 SwimCount Sædkvalitetstest

SwimCount Skyv bryteren tilbake og les av resultatetKlokka 330 SwimCount Sædkvalitetstest

SwimCount™ gir deg svaret du trenger:

Det runde feltet over tegningen av forstørrelsesglasset på testen er resultatvinduet, og det viser en lilla farge. Jo mørkere farge, desto flere raskt svømmende sædceller finnes i prøven.

 

SwimCount sædkvalitetstest les av resultatet

SwimCount Resultat grafisk

Helt i tråd med grenseverdiene Verdens Helseorganisasjon (WHO) har satt på en fertil mann, viser SwimCount™ deg hvilket nivå dine sædceller befinner seg på når det gjelder svømmedyktighet. Lillafargen ser du i det runde feltet over tegningen av forstørrelsesglasset på testen:

Lys lilla (<5 mill/ml)- vises til venstre i bildet:
Lite sannsynlig at du kan gjøre en kvinne gravid innen 12 mnd.

Mellomlilla (5-20 mill/ml)- vises i midten av bildet:
Sannsynlig at du kan gjøre en kvinne gravid innen 12 mnd.

Mørk lilla (>20 mill/ml)- vises til høyre i bildet:
Svært sannsynlig at du kan gjøre en kvinne gravid innen 12 mnd.

 

SwimCount™ er en patentert, avansert hjemmetest. På innsiden foregår det en såkalt «swim-up»-analyse, som tester svømmedyktigheten til sædcellene. Kun de sædcellene som klarer å svømme fra testbrønnen, opp gjennom analysefeltet og over i resultatbrønnen, regnes som sædceller med potensiale til å befrukte egget.

Mens tidligere hjemmetester kun målte totalt antall sædceller i en prøve (også de døde og deformerte), er SwimCount™ alene om å gi deg svar på om sædcellene dine kan svømme godt nok til å befrukte et egg.

SwimCount™ er ikke ment å erstatte en sædkvalitetstest på laben, som måler flere egenskaper hos sædcellene enn svømmedyktighet. Men den aller viktigste egenskapen måler du med SwimCount™. Og får du en lys lilla farge, bør du oppsøke en fertilitetslege for videre undersøkelser.

Skrevet av Christel Taranger Freberg

 

Artikler du kanskje liker

Slik forbedrer du sædkvaliteten

Etter begjær følger en svømmetur til besvær, eller?

Å være sædcelle er ikke lett, det er en kamp for tilværelsen. Eller faktisk tilblivelsen. For at de skal klare den tøffe svømmeturen frem til eggcellen er det viktig at sædcellene er i god form. Enkle grep i hverdagen kan legge til rette for en…

Sammen er de sterke

Sædcellen er menneskets aller minste celle

Hva er det med denne sædcellen? Den cellen som du ikke engang lager før du er rundt 12 år, og så PANG skal du produsere 1000 sædceller hver gang hjertet ditt slår -for resten av livet! Og så trenger ikke kroppen den selv en gang….

Når eggløsningstesten er positiv

Hvorfor sædvennlig glidemiddel gjør en forskjell

Når alt man ønsker seg er graviditet, vil man at det skal skje så fort som mulig. Man har bestemt seg, og for første gang føles en menstruasjonssyklus utroooolig lang. Du har teoretisk sett 12 muligheter i året til å bli gravid, så det er lurt…

Last inn flere saker