Velkommen hit! Så moro at du har bestemt deg for at du vil ha barn! Da har du en spennende tid i vente, og vi gleder oss til å dele denne tiden med deg! Alle tenker at absolutt alle vet hvordan man lager barn. Er du ikke enig? Det er lett- man bare… tar det for gitt at det bare skjer.

Men sannheten er at mange egentlig kun har litt basiskunnskap om det å lage barn. Man har kanskje lært noe på skolen for en evighet siden, hatt en prat med foreldre som unge, eller snakket med venner. Og SÅ bestemmer man seg for å prøve. Og da finner man ut alt man ikke vet! Derfor finnes jegvilhabarn.no! Vi håper du vil trives her.

Det finnes nemlig en verden som handler om mye mer enn det læreren rakk å gå gjennom på skolen. Det handler om hvordan man kan øke sjansene for graviditet, hvorfor det noen ganger ikke går etter planen, og hva man kan gjøre for likevel å lykkes.

“Det finnes en verden som handler om mye mer

enn det læreren rakk å gå gjennom på skolen!”

Her finner du morsom, viktig, mindre viktig og nyttig informasjon formet som videoer, fagartikler, tips fra medisinske fagfolk, statistikk, lover og regler, og presentasjon av produkter. Og alt er laget for at du skal ha en fin prøvetid og øke sjansene for å bli gravid raskt. For det er jo slik at når man først har bestemt seg for å prøve- vil man at graviditeten skal komme så fort som mulig.

De aller fleste blir gravide i løpet av ett år med prøving. For de som ikke gjør det finnes det utrolig mange behandlingsmetoder og alternativer, men da kommer man ofte inn i en verden man ikke ante dimensjonene av. Og parallelt med den vitenskapelige verdenen vil man også ta et dypdykk inn i den følelsesmessige siden. Derfor finner du også artikler som kan gjøre hverdagen enklere, prøvetiden bedre, og ventetiden litt koseligere.

Det er Fertil.no v/Tafre AS som står bak nettsiden, men innholdet lages i samarbeid med personer som hver dag jobber for at det skal bli flere gravide mager her i landet. Leger, sykepleiere, spesialister, legemedisinske behandlere, alternative behandlere, pasienter, laboratoriepersonal, PhDer, farmasøyter, apotekere, familieterapeuter og mange flere fyller kontinuerlig siden med nyttig informasjon til deg som vil ha barn.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe!

 

Ansvarsfraskrivelse:

Nettstedet JegVilHaBarn.no jobber for å dele riktig informasjon om fertilitet. Innholdet er skrevet av mennesker vi stoler på at har bevis for at de skriver riktig, kvalitetssikret medisinsk informasjon. Likevel skal ikke informasjonen du leser her eller hos kildene brukes til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller sykdom. Aldri la råd fra denne siden komme foran råd du får fra legen din. Du må heller ikke utsette konsultasjon hos legen basert på det du leser her. Nettstedet JegvilHaBarn.no tar ikke ansvar for handlinger gjort av personer basert på det de har lest her, eller til sider nettstedet har lenket til eller hentet informasjon fra.  JegVilHaBarn.no kan derfor ikke ansvarliggjøres for direkte eller indirekte konsekvenser oppstått av informasjon skrevet på JegVilHaBarn.no. Vi legger veldig mye arbeid ned i at innholdet på nettstedet skal være nyttig og korrekt. Innholdet på siden blir jevnlig gjennomgått, og er kun laget for å gi kunnskap og informasjon. Nettstedet finansieres utelukkende av Fertil.no, og ingen av forfatterne betaler eller mottar betaling for informasjonen som er skrevet her. Tjenester og produkter som er nevnt på siden skal ikke automatisk oppfattes som anbefalte fra Fertil.no. Dersom du har spørsmål om innholdet på siden, eller ønsker å bruke det i ditt arbeid, kan du ta kontakt.