Jegvilhabarn.no hovedbilder.002

SwimCount™ gjør det mulig å teste sædkvaliteten hjemme:

Mange menn blir overlykkelige over at det finnes en måte å teste den aller viktigste egenskapen til sædcellene uten å gå ut av huset- nemlig ved å bruke hjemmetesten SwimCount™. Det som gjør SwimCount™ unik er at testen måler antall raskt svømmende sædceller, det som trengs for å kunne befrukte egget.

SwimCount Product Picture 1

Ditt ansvar:

Sørg for å gjøre det du kan for å øke sjansene for graviditet. Det er enkelt, og du får svaret 30 minutter etter at sædprøven er tilsatt testen! For å kunne gjøre en kvinne gravid må sædcellene kunne svømme raskt til egget. 20% av alle menn har dårlig sædkvalitet, og du bør vite om det gjelder deg.

Brukervennlig:

SwimCount™ måler sædkvaliteten raskt og nøyaktig. Det er veldig enkelt å utføre testen, og det er minimal sjanse for å gjøre feil.

SwimCount sædkvalitetstest Fertil.no

 

SwimCount™ består av tre enkle trinn:

Samle sædprøven i koppen, og vent i 30 minutter. Rør så 10 ganger rundt med pipetten.

SwimCount step1 Samle sædprøven

Bruk pipetten og tilsett 0,5 ml av sædprøven til testbrønnen. La testen ligge flatt hele tiden.

SwimCount Tilsett sædprøven til testen
Skyv den svarte bryteren frem for å aktivere testen, og vent i 30 minutter. Skyv så bryteren helt tilbake og les av resultatet.

SwimCount skyv bryteren frem og vent 30 minutterKlokka 3 SwimCount Sædkvalitetstest

SwimCount Skyv bryteren tilbake og les av resultatetKlokka 330 SwimCount Sædkvalitetstest

SwimCount™ gir deg svaret du trenger:

Det runde feltet over tegningen av forstørrelsesglasset på testen er resultatvinduet, og det viser en lilla farge. Jo mørkere farge, desto flere raskt svømmende sædceller finnes i prøven.

 

SwimCount sædkvalitetstest les av resultatet

SwimCount Resultat grafisk

Helt i tråd med grenseverdiene Verdens Helseorganisasjon (WHO) har satt på en fertil mann, viser SwimCount™ deg hvilket nivå dine sædceller befinner seg på når det gjelder svømmedyktighet. Lillafargen ser du i det runde feltet over tegningen av forstørrelsesglasset på testen:

Lys lilla (<5 mill/ml)- vises til venstre i bildet:
Lite sannsynlig at du kan gjøre en kvinne gravid innen 12 mnd.

Mellomlilla (5-20 mill/ml)- vises i midten av bildet:
Sannsynlig at du kan gjøre en kvinne gravid innen 12 mnd.

Mørk lilla (>20 mill/ml)- vises til høyre i bildet:
Svært sannsynlig at du kan gjøre en kvinne gravid innen 12 mnd.

 

SwimCount™ er en patentert, avansert hjemmetest. På innsiden foregår det en såkalt «swim-up»-analyse, som tester svømmedyktigheten til sædcellene. Kun de sædcellene som klarer å svømme fra testbrønnen, opp gjennom analysefeltet og over i resultatbrønnen, regnes som sædceller med potensiale til å befrukte egget.

Mens tidligere hjemmetester kun målte totalt antall sædceller i en prøve (også de døde og deformerte), er SwimCount™ alene om å gi deg svar på om sædcellene dine kan svømme godt nok til å befrukte et egg.

SwimCount™ er ikke ment å erstatte en sædkvalitetstest på laben, som måler flere egenskaper hos sædcellene enn svømmedyktighet. Men den aller viktigste egenskapen måler du med SwimCount™. Og får du en lys lilla farge, bør du oppsøke en fertilitetslege for videre undersøkelser.

Skrevet av Christel Taranger Freberg

 

Artikler du kanskje liker

Den magiske dominoeffekten

Legg til rette for produksjon av supre kjønnsceller

Kroppen vår er bygd opp av celler. Muskelceller, fettceller, skjelettceller, hudceller, nerveceller og så videre. Vi har en hel billiard celler i kroppen (1000 millioner millioner) som er fordelt på rundt 220 ulike celletyper. Utrolig, men sant! Kjønnscellene gir oss muligheten til å formere oss…

Bioteknologiloven forklart enkelt

Assistert befruktning i Norge

Den teknologiske og medisinske utviklingen innenfor dette feltet går i hurtig tempo, og mulighetene for de som trenger hjelp til å få barn er mange. Hvilke behandling som tilbys i Norge reguleres av Bioteknologiloven kapitel 2. I Norge tilbys det assistert befruktning til heterofile og…

7 stille årsaker til at graviditeten uteblir

Glade mennesker blir alltid gravide- eller er det sånn?

Man kan være så glad og lykkelig og forelsket man bare vil, men det kan likevel ta litt tid. Hysj- kan du høre dem? De stille årsakene til at graviditeten kan ta litt tid: Alder Uansett hvordan man snur og vender på det, er alderen den…

Last inn flere saker